Alle berichten van Wilma

Schildercafé start weer

Na drie maanden uitrusten gaan we weer starten met schildercafé bij mij op het erf. In mijn atelier komen mensen bij elkaar die van schilderen houden. Ga ook aan de slag, het is voor beginners en gevorderden. Het kost maar 5 euro per keer, dat is voor koffie/thee en verwarming. Kom er bij en stimuleer jezelf en elkaar om mooie dingen te maken. Het is steeds op de laatste zaterdag van de maand vanaf 9 uur tot 12 uur. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

We mogen weer…

Na hele lange tijd gaan we in april 2022 weer bloemschikken in mijn atelier. Ik heb er erg veel zin in. We maken altijd prachtige dingen hier, al dan niet onder mijn leiding. Bloemschikken vind ik het mooiste wat er is. Wanneer je voldoende materialen hebt, dan lukt het altijd. Met Pasen gebruiken we vooral verse bloemen, die ik zelf van de veiling haal. We larderen het geheel met mooie veren, eitjes, vogeltjes en vlinders. Ja het wordt vast weer een goeie boel hier… laat de creativiteit maar stromen.

Rust in de tent

Door het virus zijn we genoodzaakt om veel thuis te zijn.. is dat erg?

Nee helemaal niet, want in rust kom je tot de beste ideeën. Omarm dus deze tijd en zie het als een zegen voor creatieve impulsen. Ik schilder op dit moment zelf helemaal niet veel, maar mijn hoofd is wel bezig om dingen op een rijtje te krijgen. Goed toch? Het schilder café is ook dicht tot eind september. Als we over een tijdje weer bij elkaar komen, dan reken ik op heel veel energie die we in deze mooie rustige zomer hebben gekregen. Gratis en voor niets.

75 jaar Vrede

Vanwege 75 jaar Vrede in Nederland heb ik een mooi bloemstuk gemaakt. We kunnen niet naar festivals, maar we kunnen wel een feestje maken thuis en in ons hart.