Wilma

Ik geef met Kerst en Pasen workshops.  Kerst altijd de week nadat Sint is vertrokken en Pasen de week voorafgaand aan Pasen.  Doordat ik een eigen atelier heb kan ik dit doen.  Ik koop altijd heel veel spullen in waaruit men onbeperkt kan kiezen.  Er staan wat voorbeelden, die mag je namaken… maar je mag ook jouw eigen draait eraan geven.  Het is altijd een gezellige boel.

Al 30 jaar schilder ik met veel plezier. Bij Niek van Diepen volgde ik les en van hem leerde ik veel. Er zijn vier soorten verf waar ik mee varieer. Acryl, aquarel, gouache en olieverf. Mijn onderwerpen zijn heel divers, maar staan altijd dicht bij mezelf. Ik ben vaak een colorist, maar soms  wijk ik daarvan af en schilder ik in een beperkter kleuren palet. Mijn werk zit tussen realistisch en impressionistisch in. Ik streef naar mooie sferen in een schilderij en probeer te bereiken dat ieder schilderij een prettige aanvulling in een ruimte kan zijn.

Een enkele keer houd ik een expositie.  De meeste schilderijen zijn te koop, met uitzondering van de portretten en de Beemster serie, deze zijn wel te huur.  Ik vind het leuk om mijn schilderijen te verhuren,  ik ben in staat een gevarieerd aanbod voor kunstuitleen aan te bieden voor een vast bedrag van 5 euro per maand. Mijn doel is om deze uitleen betaalbaar te houden voor iedereen.  De drempel om iets te lenen moet niet hoog zijn. Daarom kan voor lange of korte termijn gehuurd worden en is het per maand opzegbaar en is er geen borg. Indien gewenst kom ik uw keuze thuis,  zonder extra kosten, afleveren.